Alltid med kunden i fokus

VÅRA SPECIALITETER

Pulverlackering


Vi utför miljövänlig pulverlackering och erbjuder våra kunder kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vår styrka är flexibiliteten och den personliga kontakten.

Svetsning, metallbearbetning och rörbockning


Vi utför plåtbearbetning och erbjuder våra kunder kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet.

Om oss


Sörqvist Teknik AB är ett verkstadsföretag som grundades år 2009. Men tog fart på allvar 2015 när firman flyttade till ny lokal i Järbo.


Vi är specialiserade på bland annat svetsning och pulverlackering och erbjuder också tillverkning av städvagnar. Vårt viktigaste mål är att leverera högkvalitativa tjänster som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar. Vi strävar efter att fullfölja varje projekt med precision och professionalitet, och vi är stolta över det väletablerade rykte vi har byggt upp inom branschen.


URBAN SÖRQVIST

Ägare och allt i allo

ANETTE SKÖLD

Pulverlackering och

montering

JOHAN RÖNNQVIST

Svetsning och pulverlackering

Tjänster som erbjuds

Vi är ett företag som arbetar med legotillverkning inom verkstadsbranschen svetsning samt pulverlackering.

Vi har egen tillverkning av städvagnar o tillbehör mot städbranschen

Pulverlackering

Vi utför pulverlackering och erbjuder våra kunder kvalitetsprodukter med hög leveranssäkerhet. Vi garanterar snabba leveranser med fokus på kvalitén-

Kapning/Metallbearbetning

Vi kapar och stansar i alla material utifrån våra kunders önskemål.

Svetsning

På Sörqvist Teknik AB erbjuder vi högkvalitativ svetsning för dina behov. Våra erfarna svetsare har expertis inom olika material och tekniker för att få fram det bästa resultatet. Oavsett om det gäller MIG/MAG-svetsning eller punktsvetsning kan du lita på oss för pålitliga och hållbara lösningar. 

Montage

Vi monterar sammansatt material utifrån kundens behov.

Rörbockning

Med vår expertis och utrustning kan vi utföra rörbockning i olika dimensioner. Vi strävar alltid efter kvalitet och precision i vår arbete.

Tillverkning av städvagnar

Vi har ett stort utbud av städvagnar och tillbehör. Vi är flexibla och tar fram olika vagnar efter kundens önskemål. Vi levererar idag till ett flertal större grossister och servicebolag. Vi har alltid ett antal vagnar av standardmodeller hemma för omgående leverans.

Kontakta oss

Om du har några frågor om våra tjänster eller vill begära en kostnadsfri offert, tveka inte att kontakta oss.

 
 
 
 
 
unsplash